Acties

Spreuk van de maand juni 2019.

Hou stug vast aan je doel,              maar wees flexibel in je aanpak.

Hou vast aan je eigen dromen, die zijn het waard om te behalen. Maar hou altijd je geest open voor nieuwe kansen en mogelijkheden om je heen en sta open voor nieuwe ervaringen. 

Spreuk van de maand mei 2019.

Geluk ontstaat vaak                  door aandacht te hebben voor de kleine dingen.

Geluk lijkt voor ieder mens een andere betekenis te hebben. Een vaak vergeten wijsheid is dat geluk vaak dichtbij te vinden is door kleine momenten in het leven, zoals een mooi gesprek, genieten van de omgeving, of gewoon tevreden zijn met jezelf.

Spreuk van de maand april 2019.

Wees de reden dat iemand glimlacht vandaag.

Vriendelijk zijn geeft zowel jezelf als je omgeving plezier. Je wordt er gelukkiger van en door aardig te zijn, leggen we gemakkelijker contact met elkaar. Zo raken we meer en meer verbonden met de wereld om ons heen.

Spreuk van de maand maart 2019.

Als je dicht bij jezelf blijft, kun je ver komen.

Kijk niet naar een ander, doe niet als een ander. Zoals jij bent, is goed, is uniek. Daar kom je ver mee. Hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe mooier je bent, voor jezelf maar ook voor anderen.

Spreuk van de maand februari 2019.

Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen.

Hoe vreemd ook, vaak geven juist moeilijkheden ons nieuwe inzichten, wijsheid en moed. We vallen, maar staan ook weer op. En proberen opnieuw te leren houden van het leven.

Spreuk van de maand januari 2019.

De wereld groeit als we delen.

Hoe waar zijn deze woorden. Door te delen, merk je dat jij hier niet arm van wordt, maar de ander wel rijker. Dat kan dichtbij, maar ook ver weg. Zo krijgt iedereen het in de wereld een beetje beter.